You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen bünyeda imal edip, montaj ve onarım proseslerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile boyun kızılıyoruz.

Yangın Kapısı seçerken dikkat edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve klası belirlenmelidir.

Yangın bapsı fiyatları modellere gereğince değişçilikmektedir. Metanet, bakım ve tamirat kolaylığı ve estetik açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunduğu avantajlara rabıtlı olarak yeni kapı montaj projeniz derunin farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile esrarı lokum ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde güvenli dünya oluşturur.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. çoklukla mühür veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması esenlanabilir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine müsait olarak belirlenen bölgelere ve sayılara göre yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dakika degaje bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öteki yangın bapları üzere bina emniyetliği çekimının önemli bir parçbeyıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, tehlikee dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör şeşna allıkınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

Çift kanatlı acil çıkış kapıları, hariça haklı oluşturulan Yangın çıkış kapısı istanbul ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Bu kapılar gerçek olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan edinmek üzere iki gruba ayrılır.

Kattaki konutların her birinin karıninden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması zaruri bileğildir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil olmak, projenize iyi boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı uydurmak muhtevain İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page